top of page

BLOGPAGINA

De mbo-opleiding van de Wadden Academy is een recept met verschillende bijzondere ingrediënten, dat maakt de opleiding zo interessant. De Waddeneilanden zijn uniek vanwege hun natuurlijke schoonheid en ze zijn zeer populaire toeristische bestemmingen. Omdat de eilanden zo populair zijn onder toeristen, bieden ze talloze mogelijkheden voor de horeca-industrie. Wij geven onze studenten dan ook een mogelijkheid om op een van deze prachtige eilanden te wonen, werken en leren. Benieuwd wat onze studenten vinden? 

We gaan in gesprek met onze studenten, we verzamelen heerlijke recepten gemaakt door onze studenten, vertellen meer over de eilanden en natuurlijk kunnen inhoudelijke blogs over de horeca niet uitblijven. In deze blogs lees je alles over de Wadden Academy, onze studenten, de horeca en de Waddeneilanden!

MET STUDENTEN VOOR STUDENTEN

Het doel van deze blog is om te informeren. Wij vinden het leuk om meer informatie te geven over de eilanden, horeca, recepten en studenten. Onze studenten zijn voor ons erg belangrijk, ze weten alle ins en outs van de opleiding en kunnen dus hun ervaringen delen.

Ben je benieuwd wat onze studenten hebben geleerd en/of wat hun ervaringen zijn met de opleiding? Dan zit je hier op de juiste plek. Of wil je meer weten over de horeca en de eilanden? Lees dan snel verder!

STUDENTEN QUOTES...

Klaas werkt bij eetcafe de boerderij op Ameland
"Een van de leukste dingen die ik heb geleerd zijn tafelbereidingen. Gasten vinden het een meerwaarde en het is bijzonder dat je aan tafel iets klaarmaakt voor een gast. Ook vind ik het leuk om iets te kunnen vertellen over de producten en waar de vis bijvoorbeeld gevangen is."

Klaas, Ameland Academy

bottom of page