Waddenacademy_groepsfoto2.jpg

MELD JE AAN VOOR DE OPEN DAG

 

MELD JE AAN VOOR EEN OPEN DAG

arrow&v
arrow&v
Welk eiland kent je voorkeur?

Bedankt voor de aanmelding, je ontvangt snel bericht van ons met meer informatie.

WAAROM JIJ JE MOET OPGEVEN VOOR DE OPEN DAG

De horecaopleiding van de Wadden Academy geeft de mogelijkheid om betaald te studeren en zelfstandig wonen op een van de Waddeneilanden. Je behaalt een erkend mbo diploma niveau 2 en/of 3.  Wadden Academy biedt een baangarantie bij één van de horecagelegenheden op een eiland. Leer van de besten uit het vak in een unieke omgeving bij verschillende horecazaken aan het strand en pas geleerde theorie gelijk in de praktijk toe. Maak herinneringen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel je in het mooiste vak wat er bestaat. Leren, werken en wonen kan bij de Wadden Academy.

PROGRAMMA TIJDENS DE OPEN DAG

Tijdens de open dag ontmoet je medestudenten en krijg je een rondleiding over het eiland. We bezoeken verschillende werkgevers en woningen op het eiland. Stel al je vragen en kijk of deze opleiding écht iets voor jou is.

Ken je iemand waarmee je deze opleiding samen zou willen doen, of ken je iemand die zich hier als een vis in het water zou voelen? Leuk, nodig ze uit! Meld je via het aanmeldformulier hieronder kom naar de open dag!

Hoef jij niet naar de open dag, maar wil je meer informatie? Mail ons dan naar info@waddenacademy.nl of vul het onderstaande inschrijfformulier in en geef aan dat je niet naar de open dag komt. 

VOLGENDE OPEN DAGEN

25

MAART

Open dag op

Texel

11

FEBRUARI

Open dag op 

Ameland

11

MAART

Open dag op

Schiermonnikoog