top of page

MELD JE AAN VOOR DE OPEN DAG

Meer informatie

WAAROM JIJ JE MOET OPGEVEN VOOR DE OPEN DAG

De horecaopleiding van de Wadden Academy geeft de mogelijkheid om betaald te studeren en zelfstandig wonen op een van de Waddeneilanden. Je behaalt een erkend mbo-diploma niveau 2 en/of 3.  Wadden Academy biedt een baangarantie bij één van de horecagelegenheden op een eiland. Leer van de besten uit het vak in een unieke omgeving bij verschillende horecazaken aan het strand en pas geleerde theorie gelijk in de praktijk toe. Maak herinneringen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel je in het mooiste vak wat er bestaat. Leren, werken en wonen kan bij de Wadden Academy.

AANMELDEN

MELD JE AAN VOOR EEN OPEN DAG

Slechts een aantal plekken beschikbaar!

Welk eiland kent je voorkeur?
TMF_4977 Large.jpeg

PROGRAMMA TIJDENS DE OPEN DAG

Tijdens de open dag ontmoet je medestudenten en krijg je een rondleiding over het eiland. We bezoeken verschillende werkgevers en woningen op het eiland. Stel al je vragen en kijk of deze opleiding écht iets voor jou is.

Ken je iemand waarmee je deze opleiding samen zou willen doen, of ken je iemand die zich hier als een vis in het water zou voelen? Leuk, nodig ze uit! Meld je via het aanmeldformulier hieronder kom naar de open dag!

Hoef jij niet naar de open dag, maar wil je meer informatie? Mail ons dan naar info@waddenacademy.nl of vul het onderstaande inschrijfformulier in en geef aan dat je niet naar de open dag komt. 

VOLGENDE OPEN DAGEN

-

ONBEKEND

Open dag op Schiermonnikoog

15

JUNI

Open dag op 

Texel

-

ONBEKEND

Open dag op

Ameland

bottom of page