top of page
def-versie-banner2-1.png

TEXELSE  BROUWERIJ

Op 9,10, 11 en 12 januari stond de Texel Academy samen met de Texelse Brouwerij op de Horecava. We stonden in hal 7 | standnummer 07.106.

 

De Horecava is de grootste horecavakbeurs van Nederland. Dit jaar staat de RAI weer vol met booths met het beste producten, materialen, eten en drinken. Deze beurs staat voor ontwikkeling en innovatie omtrent de horeca. Het is de plek waar  bezoekers, leveranciers, producenten en partners uit het horecavak elkaar ontmoeten.

Na een jarenlange samenwerking met de Texelse Bierbrouwerij, mogen we hen met trots vergezellen op de Horecava. Tijdens de horeca-opleiding gaan de studenten op excursie bij de Texelse Brouwerij. De studenten leren meer over de producten, over het bedrijf en over het brouwproces. 

def-versie-banner-1.png

OVER DE TEXELSE BROUWERIJ

De brouwerij staat op een mooie locatie op Texel, omringd door natuur. Het is een bedrijf vol geschiedenis, toekomst en verhalen. De gerst wordt op een natuurinclusieve manier geteeld en er wordt veel gedacht over het welzijn van het eiland en van de natuur. Ambacht en vakmanschap staat bij de brouwerij voorop en hierdoor hebben alle 12 Texelse bieren een eigen en unieke smaak.  

Het initiatief van de Texel Academy is gestart door en voor horeca-ondernemers. En met deze instelling is het belangrijk om samen te werken. Op de Horecava staan we om de Texel Academy te promoten en om de naamsbekendheid te vergroten.

KASTANJEBOOM-3.jpg
bottom of page